Home » Blog » Geen categorie » Meer energie met voetreflexologie
energie

Meer energie met voetreflexologie

door | 6 sep, 2021 | Reflexologie

Dit artikel verscheen eerder in ForYou Magazine.

Loop jij al rond met een snotneus, vermoeidheid of de herfstblues? Waar is je energie van de zomer? Pak jouw vitaliteit en gezondheid deze herfst eens anders aan.

Kwaaltjes

De herfst komt vaak met kwalen als verkoudheid, griep, vermoeidheid en de najaarsblues. En vervolgens loert ook de winterdip… Toch kun je dit seizoen ook slim inzetten voor je gezondheid: net als de lente biedt het de kans om je lichaam en geest te ontgiften, te detoxen.

Ontgiften

Herfstschoonmaak? Ja, ook die bestaat! De herfst is net als de lente een overgangsseizoen en dus zeer geschikt voor een ontgiftings- of reinigingskuur. Waarom zou je detoxen, ontgiften of reinigen? Een goed werkend lymfesysteem geeft je een gezond lichaam en heldere geest om te doen wat je graag doet! Je lichaam zoekt van nature naar balans, een dynamisch proces dat meegolft met wat je meemaakt, denkt, voelt, eet en doet. Als de balans lang­durig ontbreekt, raakt je lichaam vervuild, omdat je lymfesysteem overbelast raakt. Een slechte afvoer van afvalstoffen ondermijnt dus je gezondheid. Ook als je je al futlozer begint te voelen, is dit een teken dat je beter voor jezelf mag zorgen! Het is de moeite waard om daarbij voetreflexologie in te zetten.

Voetreflexologie

Reflexologie is een ontspannende behandel­methode die je lichaamssystemen en organen meer in balans brengt, zodat je lichaam beter de rommel opruimt in plaats van het ergens in je lijf op te slaan waar het klachten veroorzaakt. Onderschat het effect van échte ontspanning niet. Dit helpt je detox. Onthaast, ontspan en ontgift jezelf. Een ontgift lichaam is goed voorbereid en kan de uitdagingen van de herfst beter aan! Vitalista Reflexzonetherapie is lid van de VNRT. Informeer eens of maak een afspraak!

Krista Geestman

Ik geef vrouwen en mannen die graag meer pep halen uit hun dagelijks leven voetreflexologie én handvatten voor gezonde keuzes en meer vitaliteit. Vitaliseer jezelf en ga, minder gehinderd door lichamelijke klachten, méér doen van wat je wilt doen.

Gerelateerde artikelen

Bloot doet goed

Bloot doet goed

Bloot doet het goed, maar blote voeten…Voor veel mensen een weinig ‘sexy’ onderdeel, die onderdanen. Sexy of niet, je voeten zijn je dankbaarheid en...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *